Skip to main content

Concurs Acció Planetària

Que faries tu per millorar el planeta?

Busquem la millor iniciativa sostenible

INTRODUCCIÓ

Acció Planetària va proposar durant el curs 2020/21 a els alumnes de l’Institut La Segarra un concurs per a promoure idees que contribueixin als canvis que el món necessita, evolucionar cap a un model més respectuós amb el medi ambient per a les futures generacions.

OBJETIU

L’objectiu del concurs era fomentar la inquietud en l’educació mediambiental dels alumnes i premiar idees que busquen un canvi en les conductes individuals per al benefici col·lectiu.

A l’hora d’escollir la idea guanyadora, que finalment es portaria a terme amb la participació de totes les classes, professors, voluntaris d’Acció Planetària i la col·laboració de diverses entitats locals es va tenir en compte que fos possible la seva realització amb els recursos disponibles i la situació sanitària derivada de la COVID 19.

PROPERES EDICIONS

Estem preparant una nova edició per al proper curs 2021/22 oberta a tots els centres educatius que vulguin incorporar una activitat dins del seu currículum d’educació mediambiental que ofereix un format atractiu per als alumnes i que fomenta el treball en equip i les habilitats de comunicació entre diferents grups.

Pots descarregar les bases de el programa fent clic en el pòster

Tens dubtes o preguntes?

Envia’ns un e-mail a hello@accionplanetaria.org o consulta amb el teu professor/a

coneix més sobre les nostres accions

Uneix-te a Acció Planetària

Ser soci d'Acció Planetària amb una aportació fixa anual et converteix en part del nostre projecte.

Vull unir-me a Acció Planetària.

Inicia la teva
Acció Planetària

Som la plataforma perquè portis a terme la teva idea. T'ajudem a promoure la teva pròpia Acció Planetària.

Quiero iniciar mi Acción Planetaria.